10:40, 12 Gusht 2017

Kesha ka folur në lidhje me albumin e saj në një ese të re personale të shkruar për Refinery29.

Këngëtarja 30-vjeçare zbuloi se ajo filloi të shkruante albumin “Rainbow” në një kohë gjatë rehabilitimit të saj në vitin 2014, transmeton Klan Kosova.

“Isha në një vend shumë të errët”, shkroi Kesha. “Isha vetëm dhe e frikësuar në rehabilitimin për një çrregullim ushqimi që e kishte marrë egërsisht jashtë kontrollit. Nuk më lejohej të punoja ose të kisha asnjë teknologji – pa telefon, pa kompjuter, pa tekst, pa media sociale. Në fillim, ata nuk do të më linin të kisha asnjë lloj instrumenti”.

“U kërkoja atyre që të më linin të kisha një tastierë – madje edhe një tastierë lodër”, vazhdoi ajo. “Kam pasur kaq shumë emocione. Shkrimi i këngëve është e vetmja mënyrë që unë di se si t’i përpunoj gjërat. Unë kam qenë e pamëshirshme. Mbaj mend që iu lutesha, derisa më në fund u pajtuan që të mund të kisha një tastierë për një orë në ditë. Çdo ditë unë u ula në dysheme dhe luaja”.

 

Interesante