9:46, 29 Gusht 2017

Një grua që përdor emrin @Saipanting në Twitter, ka kërcënuar se do ta abortojë beben e saj nëse postimi i saj nuk i merr 4 mijë shpërndarje (Retweets).

Gruaja, e cila pohon të jetë katër muaj shtatzënë kërcënoi se do ta bëjë këtë. duke ngjallur reagimin e përdoruesve të këtij rrjeti social.

Sun Online nuk ka arritur ta kuptojë nëse gruaja është vërtetë shtatzënë, apo nëse postimi ka qenë mashtrim.

Sidoqoftë, shumica në Twitter ishin shqetësuar nga postimi i saj, dhe e kishin lutur që të këkrojë ndihmë.

https://twitter.com/saipanting/status/900498587490144257

Interesante