9:40, 12 Gusht 2017

Kelly Rowland ka folur për amëisën dhe binjakët e mikes së saj më të mirë Beyonce!

Këngëtarja 36-vjeçare ka shpjeguar kohëve të fundit se shumë nga miqtë e saj po e shtojnë familjen e e tyre.

“Gjithkush ka fëmijë ose është në pritje. Është një kohë vërtetë e mirë ne jetën tonë si miq dhe jemi duke u rritur së bashku”, tha Kelly për Weekly, transmeton Klan Kosova.

Ajo shtoi se “askush” në familjen e Carter nuk ka nevojë për këshilla prindërore, por të dashurat e saj janë gjithmonë duke ndarë këshilla me njëra-tjetrën.

“Të gjitha vajzat e mia janë shumë të zgjuara. Më dhanë këshilla të mëdha. Të gjithë ne rrokullisim në këshillë”, shpjegoi Kelly.

Interesante