10:30, 7 Dhjetor 2017

Familja Kardashian ka për zakon që të realizoj fotografitë e Krishtlindjeve në mënyrë tejet ekstravagante.

Të veshur bukur e përplot shkëlqim, kështu jemi mësuar t’i shohim në kartolinat e festave të fundvitit.

Megjithate këtë vit ata kanë bërë një ndryshim.

Në disa foto të publikuara nëpër rrjetet sociale shihen Kortney dhe Kim të veshura në xhinse e bluza të bardha, përderisa njëjtë janë të veshur edhe fëmijët.

Familja duket tejet e lumtur në këto foto.

kourtney_k

saint_west

north_west

DQDoqp8V4AA7BsB

DP-b0DXUQAAHeng

Reign