16:56, 9 Maj 2018

Përfaqësuesja e Karatesë së Kosovës, ka marrë vendim që përsëri të niset për në Serbi, ku do të mbahet Kampionati Evropian për sendor.

Në mëngjes është provuar që të kalohet përmes pikës kufitare në Merdare, pro autoritete serbe nuk kanë lejuar një gjë të tilla.

Federata njofton se për pak do të bëhet nisja edhe një herë për Novi Sad, njofton Klan Kosova.

Merret vesh se kjo nisje bëhet në akordancë me Federatën Ndërkombëtare, pro që sportistët kosovarë gjatë rrugës duhet të jenë të veshur me rroba civile dhe jo me rroba që kanë stemën e Republikës së Kosovës./Klan Kosova/