18:00, 19 Maj 2017

Askush nuk është perfekt. Por kur ne dashurohemi, personin tjetër e shohim si të tillë, perfekt – pa gabime, i gjithdijshëm, më i miri.

Pas një kohe megjithatë lindin edhe dyshime, nëse është ai i duhuri, nëse është njeriu me të cilin duam të ndajmë jetën.

Për të ju ndihmuar që të shuani këto dyshime, më poshtë kemi sjellur një listë të karakteristikave të bashkëshortit ideal – atij me të cilin pa dyshim se e vlen ta kaloni jetën pranë tij, transmeton Klan Kosova.

S’ka frikë nga sfidat dhe është gati për çdo problem

Do të mbështesë gjithmonë, edhe nëse ke bërë ndonjë gabim

I kushton vëmendje detajeve

Di si të të ngrisë humorin

Mund ta përgatis darkën vetë

Di si të bëjë kompromise dhe negociata

Nuk harron për problemet tua, sapo del nga shtëpia

Mendimi yt ka rëndësi për të

Ju ndihmon me blerjet dhe gjërat e shtëpisë

Interesante