20:31, 12 Tetor 2017

Votën për kryetar të Prishtinës, e kërkuan edhe sot kandidatët e kësaj komune.

Selim Pacolli nga AKR-ja, ka shpalosur planprogramin e tij tek ushtarët italian të KFOR-it dhe në sheshin “Nënë Tereza”, përderisa Arber Vllahiu i AAK-së vizitoi nënat vetushqyese.

E Arban Abrashi nga LDK-ja, para kandidatëve për asamble dhe parisë së partisë, prezantoi programin e tij për urbanizmin e kryeqytetit.

Kronikë nga Arbresha Fazliu