19:31, 12 Tetor 2017

Kamboxhia ka ndaluar transmetimin e filmit “Kingsman: The Golden Circle”, për shkak të portretizimit, siç e kanë quajtur, negativ të mbretërisë.

Vendimi është marre javën që shkoi mbi bazën që ky film ishte i papranueshëm për audiencën lokale.

Autoritetet kanë thënë që filmi përdorë “tokën e Kamboxhias si vend ku qëndrojnë terroristët dhe bëjnë probleme nëpër botë”.

Ndërsa kompania lokale e distribuimit e ka quajtur këtë vendim “fëmijëror”.

The blockbuster has grossed more than $261m (£199m) less than a month after its release.