9:25, 13 Tetor 2017

Një shikues dhe admirues i mediumit Klan Kosova ka dërguar në redaksinë tonë një fotografi mjaft interesante.

Në foto shihet një filxhan kafe, ku në shkumën e kafesë ai ka dizajnuar logon e mediumit tonë.

I bëftë mirë!

Interesante