22:17, 19 Mars 2017

Të pikturosh të brendshmet dhe të dalësh për sheti në mënyrë të tillë, mund të konsiderohet çmenduri.

 

Por, dicka të tillë me të vërtetë ka bërë Jennifer King, e cila ka pothuajse 50 vjet dhe fiziku i saj është ende në formë, shkruan The Sun, përcjellë Klan Kosova.

 

Pamjet si të tillë u publikuan në gjigantin Youtube, teksa dhe të gjithë shikuesit kanë mbetur të befasuar me format e 50 vjeçares ku bikinit e saj ishin të pikturuara nga vet partneri i saj.

 

Për më shumë ja pamjet:

https://www.youtube.com/watch?v=e1yg2eWrcjs

Interesante