21:05, 13 Shkurt 2018

Gonzalo Higuain ka shënuar dy gola të shpejtë në mintuat dy dhe nëntë, në përballjen e Ligës së Kampionëve ndaj Tottenham.

https://www.youtube.com/watch?v=dzdiB68yRVU

https://www.youtube.com/watch?v=UCoatLmepbQ