15:01, 11 Janar 2017

Këngëtari Justin Bieber po i rikthehet stilit të vjetër… së paku sa i përket flokëve.

Ai ka vendosur që t’i pres flokët në modelin e njëjtë sikur në vitin 2010, në kohën kur mori famën që ka tani, transmeton Klan Kosova.

Bieber është parë duke në Beverly Hills dhe të gjithë kanë kthyer kokën për të parë “Bieber adoleshent”.

Interesante