12:15, 21 Prill 2017

Kush e ka nëmur Trafikun Urban?

Pse kjo ndërmarrje publike nuk u rehatua asnjëherë pas luftës?

Si u bë që politika është kaq thellë e lidhur me kompaninë e transportit të qytetarëve?

Çfarë ndodhi që as autobusët e rinj nuk sollën paqe në këtë ndërmarrje?

Kush thotë se u bënë shumë dallavere gjatë procedurave të blerjes së autobusëve Iveco?

A ka kush që i pajton bordin e drejtorëve me punëtorët?

Si u bë që kryeshefi i besuar i LDK-së ta ketë mbështetjen e Vetëvendosjes?

Për cfarë po heton policia e krimeve ekonomike dhe kush nga kjo ndërmarrje pritet të shkojë në burg?

Për këto dhe shumë gjëra tjera interesante në lidhje me Trafikun Urban, mund t’i mësoni në ediconin e ri të Ju Flet Prishtina, me Iliri Pirevën.

Ndiqeni, në Klan Kosova, të shtunën nga ora 18:00.

 

Interesante