12:05, 12 Shtator 2017

Këngëtarja Vesa Luma duke se ka vendosur të pushojë disa ditë.

Pas verës së gjatë ajo së bashku me djalin kanë vizituar plazhin, njofton Klan Kosova.

Por duket se fati këtë herë nuk ka qenë në anën e tyre – pasi në vendin kur gjendet Vesa ka rënë shumë shi dhe ka fyer erë e madhe.
Interesante