12:56, 20 Mars 2017

Binjakët 2 vjeçar nga Tampa në Florida janë kapur nga kamerat e dhomës së gjumit teksa bëjnë “party” kur prindërit e tyre flenë.

Vëllezërit e vegjël  Andrew dhe Ryan nuk i zbatojnë rregullat e gjumit.  Ata nisin të luajë me njëri -tjetrin sapo mamaja e tyre ikën dhe i vendos në shtrat.

Kjo ishte arsyeja pse ata ishin gjatë gjithë ditës të lodhur, sikur nuk kanë fjetur tërë natën, shkruan Ora, përcjellë Klan Kosova. Videoja u përhap menjëherë në rrjete sociale dhe vetëm në facebook mori më shumë se 11 milionë klikime.

Interesante