9:50, 18 Mars 2017

Prince e kishte parashikuar vdekjen e tij.

Kështu tha motra e tij Tyke Nelson, e cila tregoi se si po e përgatiste veten për vdekjen, transmeton Klan Kosova.

Ylli i muzikës ndërroi jete më 21 prill 2016, pasi kishte rënë në mbi dozë.

“Para tri vitesh ai më telefoni dhe më tha se kishte bërë gjithçka çfarë duhej të bënte – dhe po më përgatiste mua për këtë”.

“Ishte shumë e qartë ai donte të ikte. Ishte i lodhur. Ai nuk donte që të qaja, dhe unë nuk kam qarë”.

https://www.youtube.com/watch?v=4vJMTKtY4U8

 

Interesante