21:30, 13 Shkurt 2018

Për sa shokë ose shoqe keni nevojë që ta shkrepni fotografinë e përsosur “selfie”? Dhe a janë të bësueshme ato fotografi që tërheqin qindra pëlqime në rrjete sociale?

Për ta krijuar atmosferën e nevojshme, përdoruesit shkojnë në përmasa ekstreme  dhe për këtë arsye është aq interesante t’i shohësh prapaskenat.

Klan Kosova gjeti disa fotografi që dëshmojnë se ato janë gjëra të shumëfishta.