20:50, 2 Shtator 2017

Shpeshherë ne njerëzit duam që të argëtohemi me kafshët, duke i penguar nëpër hapësira të tyre vetëm për ta bërë p.sh. një fotografi me ta, apo edhe ka raste kur thjesht prezenca jonë është pengesë për ta.

Më poshtë ju sjellim një përmbledhje videosh të rasteve kur kafshët nuk janë treguar të duruar dhe kanë sulmuar.

Wild Animals Attack

This is what happens when animals FIGHT BACK!!

Gepostet von JukinVideo am Freitag, 1. September 2017

Interesante