19:56, 21 Prill 2017

Sonte në edicionin e lajmeve të orës 20:00 do të ndiqni:

Kush shkroi në serbisht në shkollën e Plementinit?

Çfarë përmbajtje kanë ato? A u frikësuan nxënësit kur i panë? Çfarë thonë autoritete?

Poashtu, do të ndiqni edhe kronikën me romët e Mitrovicës. Çfarë thonë ata për vendimin e Kombeve të bashkuara? A janë të helmuar? Kë e lënë fajtor për gjendjen e tyre shëndetësore?

Pos tjerash do të ketë edhe një reportazh nga spitali i veriut.

Kronika tjetër flet për vizitën dhe premtimet e Isa Mustafës në aeroportin Gjakovës. Çfarë tha ai? A do të rifunksionalizohet aeroporti në Dukagjin?

Cili është reagimi i agjencisë së mbrojtës së të dhënave personale për kartelat e veteranëve që u hedhën në bërllok? A u shkelë privatësia e veteranëve?

Përveç këtyre do të ketë edhe shumë kronika nga terreni, lajme nga politika, sikur edhe nga ekonomia, shëndetësia e sporti.

Sonte nga ora 20:00.

Na ndiqni!

Interesante