14:30, 12 Gusht 2017

Dëayne Johnson ose siç e njeh publiku The Rock, është i njohur për tatuazhe të shumta në trupin e tij.

Ai sapo e ka shtuar edhe një kohëve të fundit, këtë e ka zbuluar përmes Instagramit duke postuar një foto teksa artisti i tatuazheve po e vazhdonte një “evolucion” të demit klasik të cilin veç e kishte bërë vite më parë, transmeton Klan Kosova.

Aktori 45-vjeçar shkroi: “Evolucioni i demit. Pas 3 seancave dhe 22 orëve me artisin e tatuazheve me famë botërore Nikko Hurtado”.

“Çdo detaj është një reflektim i historisë sime personale, nga plasaritjet dhe dëmtimet e rënda në eshtra, që përfaqësojnë mësimet e vështira që jetës që kam mësuar gjatë viteve”.

 

Interesante