8:43, 14 Shkurt 2018

Policia italiane ka arrestuar 15 shtetas shqiptarë, pasi akuzohen se kanë kryer 53  vjedhje ose tentativë për vjedhje nëpër shtëpi në Piemonte, Lombardia dhe Liguria.

Arrestimi i tyre u bë në kuadër të operacionit që koduar “Prometeu tre” dhe është vazhdimi i një operacioni që ka nisur që prej vitit 2017, shkruan Ora News.

Në vitin 2017, policia italiane arrestoi edhe 25 persona të tjerë.