21:38, 13 Shtator 2017

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaji në Zona B të Klan Kosovës, ka thënë se dyshohet që një gaz ka qenë shkaku i vdekjeve në QKUK.

“Pjesa më e madhe e dyshimit është një lloj gazi i cili nga inspektorati ynë, thuhet se ka ardhë në QKUK nëpër mjet një operatori që ka pasur licencë për importim por jo për prodhim”.

“Vendi është mbyllur, është thirrur policia, dhe kam kërkuara nga ata që nëse marrin ndonjë veprim të më informojnë. Policia ende po merret me rastin, kanë shkuar te vendi kanë bërë izolimin së bashku me inspektoratin dhe e kanë mbyllur atë”, tha më tej Ismajli.

Më poshtë mund ta shihni edhe një kronikë të përgatitur nga Klan Kosova, e cila flet në lidhje me vdekjet misterioze në QKUK, për të cilat po zhvillohen  hetime e inspektime të aparaturave dhe gjithçkaje brenda sallave.

Interesante