23:30, 13 Mars 2018

Scott Phillips ka dorëzuar dokumentet ligjore ku kërkon mbështetje financiare nga ish bashkëshortja e tij Julie Bowen, si dhe kujdestari të përbashkët për tre fëmijët.

Phillops do të Bowen të paguajë në rastin e divorcit të tyre. Kjo do të ishte një pagë goxha e majme pasi aktorja aktualisht përfiton 500 mijë dollarë për një episodë në rolin e saj tek seriali “Modern Family”.

Ylli i “Moderd Family” ka përfitime të tjera si është marrëveshja me Neutrogena, gjë që bëri të përfitojë 10 milionë dollarë vetëm gjatë 2016-ës.

Julie kërkoi të divorcohej nga Scott në muajin shkurt të këtij viti pas 13 vjetësh martese.

WEST HOLLYWOOD, CA – SEPTEMBER 24: Scott Phillips (R) and Julie Bowen attend Los Angeles LGBT Center’s 47th Anniversary Gala Vanguard Awards at Pacific Design Center on September 24, 2016 in West Hollywood, California. (Photo by Gabriel Olsen/Getty Images)