11:50, 12 Janar 2017

Një nga emrat më të famshëm të gazetarisë dhe letërsisë në Kosovë, Ramiz Kelmendi, mbrëmë ka ndërruar jetë.

Televizioni Rrokum ka publikuar një intervistë të Ramiz Kelmendit në vitin 1967,  në të cilën ai flet për gazetarinë dhe “Rilindjen”, gazetën e vetme në Kosovë.

Intervistën e zhvillon gazetari i njohur i Radio Televizionit të Prishtinës, Nezir Istrefi.

Interesante