16:39, 13 Shkurt 2018

Mysafir i sotëm në Info Magazine është analisti dhe njohësi i rrethanave politike, Shkëlzen Maliqi.

Me të do të diskutohet rreth dekadës së parë të shtetësisë së Kosovës, arritjet, sfidat dhe ngecjet.

Po ashtu do të flitet edhe për demarkacionin e kufirit me Malin e Zi, Gjykatën Speciale, themelimin e ushtrisë dhe Asociacionin e komunave me shumicë serbe.

Por, prapë, këto nuk do të jenë temat e vetme që do të preken.

Prandaj, ftoheni ta ndiqni Info Magazine!

Gjithçka me fillim nga ora 17:30!