14:39, 17 Korrik 2017

Në Info Magazine të Klan Kosovës do të diskutohet për pyetjen më të shpeshtë të këtyre ditëve “Kush i ka numrat dhe kush do ta bëjë Qeverinë?”.

Për t’i dhënë përgjigje kësaj pyetje dhe për të përballur opinionet e tyre për temat aktuale dhe zhvillimet e fundit politike në vend të ftuar në studio do të jenë deputetët e zgjedhur, Naser Rugova nga Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Milaim Zeka nga Nisma për Kosovën.

Ndiqeni në Klan Kosova me fillim nga ora 17:30. Mos e humbisni!

Interesante