17:19, 11 Janar 2017

Në edicionin e sontëm të Info Magazine është i ftuar nënkryetari i komunës së Prishtinës, Dardan Sejdiu.

Ai do të flas për prezantimin e 15 autobusëve të rinj që është bërë sot nga komuna nga 51 sa janë blerë.

Më pas do të flas edhe për arrestimin e liderit të AAK-së, Ramush Haradinaj nga autoritetet franceze javë më parë, si dhe aktualitetin politik në vend.

Ndiqeni me fillim nga ora 17:30!

Interesante