16:08, 13 Mars 2018

Në edicionin e sotëm të Info Magazine i ftuar është deputeti i Nismas SocialDemokrate, Bilall Sherifi.

Me Sherifin do të flitet rreth Ratifikimit të Demarkacionit me Malin e Zi.

Por kjo nuk do të jetë tema e vetme për të cilën do të flas Sherifi. Po ashtu, rrëzimi i mundshëm i Qeverisë Haradinaj si dhe zgjedhjet e jashtëzakonshme do të jenë në fokus të edicionit të sotëm.

Për këto dhe çështje të tjera, ftoheni ta ndiqni Info Magazine!

Gjithçka me fillim nga ora 17:30!