16:33, 17 Shkurt 2017

Klan Kosova vjen me emision special me rastin e shënimit të përvjetorit të  nëntë të Pavarësisë  së Kosovës si dhe tetëvjetorin e themelimit të televizionit Klan Kosova.

Kronika, lajme, të ftuar në studio, lidhje direkte  e intervista do të mund t’i ndiqni që nga ora 17:00 në Info Magazinën e Pavarësisë.

Përpos televizionit, edhe portali klankosova.tv do t’ju informojë në kohë reale lidhur me kremtimet për këtë përvjetor.

Qëndroni me Klan Kosova.

 

Interesante