22:30, 19 Maj 2017

A keni pasur ndonjëherë dëshirën që të pastroni të gjitha raftet në kuzhinën tuaj dhe të largoni të gjitha gjërat e panevojshme që keni mbledhur për vite të tëra?

Pavarësisht dëshirës së madhe që të gjithë e kemi në një pikë të caktuar për të bërë këtë, shumica nga ne nuk e bëjmë duke vazhduar të mbledhim gjëra të ndryshme me shpresën se një ditë ato do të na hyjnë në punë, transmeton Klan Kosova.

Atëherë, nëse nuk mund të largoni këto gjëra, atëherë pse mos t’i përdorni ato për qëllime të tjera.

Më poshtë ju sjellim disa ide kreative që ju lejon që të përdorni gjërat dhe paisjet e ndryshme që gjenden në kuzhinë për përdorime të ndryshme.

Një mbajtëse frutash

Një llambë

Mbajtëse në kuzhinë

Vazo të vogla lulesh

Bazë për llambë

Drita të mureve

Mbajtëse për lule

Llambë tavoline

Llambë në ibrik çaji

Interesante