21:00, 15 Maj 2018

Ne e nisim dhe e përfundojmë çdo ditë në banjo prandaj ky ambient duhet të jetë i këndshëm dhe shumë i rehatshëm.

Çdo pjesë e shtëpisë tuaj mund të jetë shumë komode – pse duhet të jetë banjoja një përjashtim?

Më poshtë janë disa mënyra dhe ide shumë kreative për ta bërë banjon tuaj të përsosur pa shumë shpenzime, transmeton Klan Kosova.

Shfrytëzojeni hapësirën poshtë vaskës

Vendosni rafte mbi derën e banjos

Kavanozët e qelqit shfrytëzoni për ruajtjen e gjësendëve

Ide si ta ruani makijazhin dhe produktet e pastrimit

Peshqirët ruani kështu

Shfrytëzoni dollapët e banjove maksimalisht

Ide për raftet në banjo

 “Kova” për mbajtjen e gjësendëve në banjo

Kështu mund t’i ruani produktet për rregullimin e flokëve

Lodrat e fëmijëve

Ringjallni vazot e luleve

Ide për dollap në banjo

Vendin për perdet e dushit shfrytëzojeni edhe kështu

Shportë nga metali

Shfrytëzoni hapësirën poshtë lavamanit