11:52, 12 Janar 2019

Ka aq shumë mënyra për ta transformuar shtëpinë tuaj në një parajsë të brendshme; nga krijimi i pasazheve të fshehura në dhoma të fshehta, e deri tek shndërrimi i oborrit të shtëpisë suaj në një oaze plazhi.

Çdokush do të donte që shtëpia e tyre të ketë një pamje filmi ose të jetë një destinacion ëndrrash.

Mbajeni në mend se shtëpia nuk është shtëpi derisa atë ta rregulloni më shumë dashuri dhe imagjinatë.