14:30, 7 Dhjetor 2017

Të gjithë ne në shtëpitë tona, kemi gjëra që nuk na duhen më por thjesht i mbajmë aty.

Madje shumë prej tyre na zënë vend, por çdo gjë e vjetër, mund të ripërdoret.

Në videot e mëposhtme janë disa ide shumë kreative dhe të lehta për t’i ricikluar xhemperët dhe peshqirët, transmeton Klan Kosova.