22:35, 30 Qershor 2017

Një burrë kishte parashikuar se do ta martonte simpatinë e tij që e kishte në nivelin parashkollor, kur kishte vetëm tre vjet.

Ai e ka realizuar “premtimin” e tij pas 20 vjetësh duke i propozuar martesë, pikërisht vajzës që e kishte takuar atëherë, shkruan Independent, transmeton Klan Kosova.

Matt Grodsky u martua me Laura Scheel në dhjetor ka thënë se një prej kujtimeve të para “si trevjeçar është kur kishte dalë para gjithë klasës në parashkollor dhe kishte deklaruar se ai do ta martonte atë një ditë”.

Tregimi i tyre romantik fitoi më shumë vëmendje kur u shpërndan detaje dhe fotografi në Instagram në llogarinë “Mënyra si u takuam”.

E veçantë tjetër këtu është se Matt propozimin për martesë e bëri në oborrin e jashtë ndërtesës ku ata u takuan për herë të parë.

Interesante