10:37, 14 Nëntor 2017

Një njeriut i ngeci penisi në vrimën e një peshë në palestër, dhe është dashur të shkoi në spital për ta hequr atë.

Fotot u shfaqën në internet me peshën e mbërthyer.

Mjekët u detyruan të thërrisnin zjarrfikësit, të cilët thuhet se kaluan disa orë duke përdorur pajisje të specializuara për ta hequr, transmeton Klan Kosova.