9:52, 27 Qershor 2017

Si pasojë e dështimit të një eksperimenti seksual, një burri 33 vjeçar në Tajlandë, zjarrfikësit u detyruan t’i largojnë nga penisi i tij disa unaza e ngecura metalike.

33-vjeçari – i cili vetëm do të japë emrin e tij të parë të ‘Wirat’ – po kryente eksperimente ‘’kënaqësie të vetvetes’’ në shtëpi kur ai hodhi dy unaza të vogla metalike në penisin e tij, transmeton Klan Kosova.

Por Wirat tha për Daily Mail se ato i ngecën aty dhe penisi i tij filloi të ndryshojë formë duke i shkaktuar atij dhe dhimbje të forta pasi qarkullimi i gjakut në pjesët e organit të tij u ndërpre.

E dhimbshme por dhe qesharake doli të jetë momenti kur Wirat fillimisht shfaqte një pafajësi të padukshme tek mjekët, duke thënë se ai nuk e dinte se çfarë ishin unazat dhe si u shfaqën mrekullisht ato në penisin e tij, transmeton Klan Kosova.

Interesante