15:15, 13 Qershor 2018

Ndonjëherë në i ngulim sytë në ndonjë fotografi dhe nuk mund të kuptojmë se çfarë realisht po shohim. A është bota jonë iluzioni më i mirë optik apo thjesht mendja jonë po luan truqe me ne?

Në i mblodhëm disa fotografi që dëshmojnë se ekziston një hendek i madh midis perceptimit tonë mbi botën dhe realitetin.