10:39, 19 Tetor 2017

Në shpellën e Gumnishtës së Vushtrrisë fshihet një histori 2400 vjeçare, njofton Klan Kosova.

Kjo shpellë mijëvjeçare është zbuluar vitin e kaluar.

Përmes stories së Milot Hasimjës do të kuptoni se çfarë figura krijuan banorët e saj dhe kujt ia dedikuan ato mijëra vjet më parë.