2fe08f9e00000578-3384154-cough_medicine_containing_chocolate_is_stickier_and_more_viscose-a-7_1452164288357
22:00, 10 Janar 2017

Të gjithë kemi dëgjuar se mjalta dhe limoni, mund t’ju ndihmojnë që ta tejkaloni ftohjen.

Mirëpo tani një ekspert i organeve respiratore, thotë se çokollata është edhe më e mirë.

Profesori Alyn Morice, thotë se ka edhe studime që e dëshmojnë këtë gjë.

Studimet e kanë vërtetuar se pacientët të cilët kanë marrë ilaçe që për bazë kishin çokollatën, kanë pasur përmirësim të simptomave përbrenda dy ditësh.

+Edhe studimet e kryera në Universitetin Imperial College në Londër, kanë zbuluar se një alkaloid që ndodhet në kokoa, është ilaç shumë i mirë për ta larguar të ftohurën.

 

Interesante