20:19, 13 Shtator 2017

Kryeministri i ri i Kosovës, Ramush Haradinaj, sot pati telashe me mediat.

Ai nuk u tregua shumë i matur kur u përgjigj në pyetjen rreth Demarkacionit dhe qëndrimin e SHBA-së për këtë çështje, transmeton Klan Kosova.

Kjo bëri që përgjigja e tij, të konsiderohet si fyerje për gazetarët.

Megjithatë kështu nuk mendon edhe zyra për informim e Haradinajt, transmeton Klan Kosova.

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Halil Berisha.

 

 

Interesante