21:50, 19 Maj 2017

Kryetari i AAK-sw, Ramush Haradinaj, ka zhvilluar një takim me qytetarët e Vitisë.

Gjatë bashkëbisedimit me qytetarët, strukturat dhe aktivistët, Haradinaj u shpreh se Aleanca çdo ditë e më shumë po arrin tek qytetarët e Kosovës.

“Atë ditë që ia nisi punës, lirisht mund të thuani, “Bac u kry”. Do ta bëjmë një Kosovë që i del zot atij që jeton dhe lind në këtë vend. Ata që e qeverisën këtë vend, i thyen krejt normat morale”, tha Haradinaj, njofton Klan Kosova.

Në këtë takim ishin të pranishëm edhe një numër i kandidatëve për deputet të AAK-së.

Interesante