13:49, 14 Shtator 2017

Bendi Radiohead dhe kompozitori Hans Zimmer janë bashkuar për ta krijuar muzikën e re për Blue Planet II.

Programi i historisë së natyrës në BBC One njihet për aranzhimet e veta klasike.

Bashkëpunimi do të jetë një ri-përpunim orkestral i incizimit “Bloom” të Radiohead.

Thom Yorke do ti ri-incizojë vokalet ndërsa Russell Emanuel i Bleeding Fingers Music do të shërbejë si producent.

Interesante