18:30, 28 Maj 2017

Një grua në Amerikë është martuar me një stacion treni.

Ajo ishte dashuruar në stacionin e trenit Santa Fe, që kur ishte vajzë e vogël.

Carol e konsideron këtë stacion treni si femër, dhe e ka emëruar Daidra, madje kryen edhe marrëdhënie seksuale me të në mendjen e saj.

“Kur jam duke e prekur atë, duket sikur me përqafon dhe me puth” ka thënë Carol.

Ndjenjat romantike për objekte të ndryshme, njihen si objectumsexuallity.

Interesante