0:23, 20 Maj 2017

Blerim Grainca nga Lidhja Demokratike e Kosovës ka thënë se Dardan Molliqaj nuk mund të bëhet deputet i Kuvendit të Kosovës, derisa nxjerrë njerëz nga veturat.

Këto komente Grainca i ka bërë në Ballë për Ballë të Orës së Fundit, pak momente pasi Molliqaj e ka dorëzuar në Komisionin Qendror Zgjedhor listën e kandidatëve të propozuar për deputetë ku bën pjesë edhe ai.

Molliqaj më 18 nëntor 2015 e pati nxjerrë nga vetura duke e kapur për setre zyrtarin e Ministrisë së Kulturës Shasivar Haxhiajn. Më pas atij i ishtë shkatërruar edhe vetura.

​Dardan Molliqaj me metoda fashiste kidnapon një qytetar dhe ia shkatërron veturën [VIDEO]

klankosova.tv

Interesante