20:10, 21 Prill 2017

Disa parulla me thirrjen “Kosova është Serbi”, dhe kryqet me katër S-ja u vizatuan në muret e shkollës “Pandeli Sotiri” në Plemetin të Obiliqit.

Autorët e grafiteve janë të panjohur, derisa nga shkarravinat e njëjta u kursye muri i shkollës paralele serbe që gjendet në të njëjtin oborr, njofton Klan Kosova.

Kronikën e ka përgatitur Dafina Jegeni.

klankosova.tv

Interesante