10:03, 9 Janar 2017

Yjet e Hollywood-it, vërshuan tapetin e kuq për të qenë pjesë e edicionit të 74-të të festivalit Golden Globe Awards.

Ndërkaq aty qe e pamundur që të mos shkrepeshin dhe fotografi për të kapur momente nga më të ndryshmet gjatë kësaj ceremonie, derisa dhe aktorët, këngëtarët në përgjithësi artistët u panë të dukeshin për mrekulli, njofton Klan Kosova.

Sigurisht që fotografitë e më poshtme dëshmojnë më së miri paraqitjet e të të famshmëve në tapetin e kuq për Golden Globe Awards.

_93318649_adamsrennergetty

_93318751_felicityjonesapcrop

_93318756_strangerthingskidsgetty

_93318764_huffmanap

_93318782_natalieget

_93318785_michellewilliamsgetty

_93318786_neggareu

_93318872_timberlakebiel

_93319088_compositejanelle

_93319687_crownreu

_93321020_evanrachelwoodapcopy

_93321254_haileeafp

_93321408_lionget

_93321412_huppertget2

_93321414_moonlightget

_93321494_nicolereeseget

_93321496_traceereu

_93321739_ryanblake_afp

_93321741_lilyap

_93319689_stoneget

 

 

Interesante