12:23, 13 Tetor 2017

Në futboll ka momente të mërzitshme, por edhe të tilla që janë magjikë.

Por ka edhe momente ku mbetesh gojëhapur e i hamendur.

Këtë ndjesi mund ta kenë ata që shohin këtë përmbledhje golash të befasishëm dhe të pazakontë në një video në YouTube.