22:30, 13 Mars 2018

Familja e tyre është shndërruar në një emër të famshëm.

E Kim Kardashian ka treguar se dukja e saj ka të bëj edhe me gjenet, kështu duke pozuar me nënën dhe gjyshen e saj.

Kim Kardashian, Kris Jenner 62 vjeçare dhe Mary Jo 83 vjeçare kanë publikuar disa fotografi bashkë, mëngjesin e së martës në Instagram.

Ajo çka është e re ne këto foto janë flokët e këtyre grave, ku secila shfaqet bionde.

Kimin së fundmi e kemi parë me ngjyra të ndryshme të flokëve, megjithatë në të bardha duket fantastike.

Hiq më keq nuk duken as Kris dhe Mary Jo.

Generations: Kim Kardashian proved that her genes run strong as she posed with her mother Kris Jenner, 62, and grandmother Mary Jo, 83, in a striking image shared to Instagram Tuesday