20:00, 14 Nëntor 2017

Njerëzit mendojnë se teknologjia është vetëm për të rinjtë, por një vërtetim ndryshe e ka bërë “gjyshja japoneze”.

Kimiko Nishimoto ka 89 vjeç dhe ka realizuar shumë fotografi për 17 vjet dhe ato i ka publikuar në profilin e saj, transmeton  Klan Kosova.

Nëse kjo grua kaq në moshë bën gjëra të reja, pse mos t’i provoni edhe ju.

Funny-Self-Portraits-Kimiko-Nishimoto-89-Year-Old
Funny-Self-Portraits-Kimiko-Nishimoto-89-Year-Old
Funny-Self-Portraits-Kimiko-Nishimoto-89-Year-Old
Funny-Self-Portraits-Kimiko-Nishimoto-89-Year-Old
Funny-Self-Portraits-Kimiko-Nishimoto-89-Year-Old
Funny-Self-Portraits-Kimiko-Nishimoto-89-Year-Old
Funny-Self-Portraits-Kimiko-Nishimoto-89-Year-Old
Funny-Self-Portraits-Kimiko-Nishimoto-89-Year-Old
Funny-Self-Portraits-Kimiko-Nishimoto-89-Year-Old
Funny-Self-Portraits-Kimiko-Nishimoto-89-Year-Old
Funny-Self-Portraits-Kimiko-Nishimoto-89-Year-Old
Funny-Self-Portraits-Kimiko-Nishimoto-89-Year-Old
Funny-Self-Portraits-Kimiko-Nishimoto-89-Year-Old