15:00, 9 Janar 2018

Gjumi është njëri prej gjërave më të rëndësishme dhe më të këndshme në jetën tonë. Por për fat të keq, në jetën me nxitim të botës moderne, shpesh detyrohemi ta lëmë anash këtë kënaqësi.

Megjithatë, trupi ynë është më i zgjuar se ç’jemi ne, dhe ai e merr atë që i takon me të drejt sa herë që i jepet rasti, dhe ndonjëherë kjo ndodh në edhe në dhe vendet më të papritura.

Ja disa nga shembujt: